Wij verzorgen verschillende cursussen voor kinderen, jongeren en volwassen. 


De cursussen worden van maandag t/m vrijdag gegeven. Er zijn verschillende niveau's verspreid over deze dagen. U begint altijd bij niveau 1. Een cursus bestaat uit 4 avonden.
Iedere avond is éénmaal per week op een vaste afgesproken dag. 


Om 20:00 uur gaan de cursussen van start. Uiteraard dient u dan binnen te zijn. Zo rond de klok van 22:30 uur stoppen de cursussen.


Wanneer u een cursus wilt gaan volgen, dient u zich op te geven in de Heksenketel zelf, bij de receptie. Wij noteren uw naam en telefoonnummer en plaatsen u op de lijst.
Het cursusgeld van 
€ 85,00 dient u bij aanvang van de cursus te voldoen.

http://healthywomenlifestyle.net/tamoxifen http://healthywomenlifestyle.net/anastrozole


Heeft u vragen over bepaalde cursussen? Neem dan contact op met Wim Kok, hij verzorgt onze cursus administratie:

Telefoon: 0180-418317
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van de thema's van de cursussen.

 

 

In deze cursus leert u werken met de Lenormand waarzeggers kaarten. U leert de betekenis van de kaarten en de vele combinaties die mogelijk zijn in een legging.

In de lessen leert u de huidige situatie van iemand te herkennen en oplossingen voor de betreffende situatie aan te dragen. Zo kunt u met de kaarten waarnemingen doen voor de komende drie maanden.

Vervolgcursussen
In de vervolgcursussen leert u het zogenaamde door leggen. Zodat een duidelijker beeld ontstaat van de toekomst van een persoon. Op deze wijze kunnen voorspellingen worden gedaan.

Naast helderziendheid bestaan er nog vele andere vormen, zoals helder weten, helder voelen, helder horen en helder ruiken. U leert in de ontwikkelingscursussen meerdere van deze vormen, door het oefenen op diverse voorwerpen van mede cursisten. Onderwerpen als o.a. fotolezen, psychometrie, bloemlezen, handschrift lezen, wastekening lezen en praten met overledenen komen aan bod.

In deze cursus leert u de basis handelingen van het magnetiseren (spirituele geneeswijze). U leert naast deze basis handelingen, te zien en te voelen waar lichamelijke klachten vandaan komen en leert deze te lokaliseren. Magnetiseren is een methode om lichamelijke klachten weg te nemen, om onrust te verminderen of het geheel weg te halen, iemand ontspanning te geven en vermoeidheid te bestrijden.

Een leerzame maar intensieve cursus voor mensen die meer willen weten van deze behandelingswijze en het ook ten uitvoer willen brengen.

Vervolgcursussen magnetiseren
In de vervolgcursussen worden handelingen en technieken uitgebreid en leert u vele andere aspecten van deze behandel wijze. Belangrijk in deze cursussen zijn thema's als regressie en reïncarnatie.

Vanaf vervolgcursus drie is het aanbevolen enkele meditatiecursussen te hebben afgerond, maar het is niet noodzakelijk.

Meditatie vormt de basis van alle cursussen. In deze cursussen leert u veel meer dan alleen mediteren. U leert ontspannen en correct adem halen, maar de cursus gaat verder en dieper in op uw persoonlijke situatie(s). Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan onder andere het praten met uw gids en entiteiten, het verleden, de toekomst en reïncarnatie.


Een leerzame cursus die rust in uw lichaam en hoofd geeft. Een cursus die geschikt is voor jong en oud.

De meditatie cursussen vormen een hele goede basis voor andere cursussen. Met meditatie ontspant uw geest en lichaam zodat u beter kunt praten met uw gidsen en entiteiten bij de cursussen kaartleggen, ontwikkeling en magnetiseren.


Met de vervolg cursussen van mediteren leert u sterk in het leven te staan en te werken aan de leerstukken in uw leven. Uw blik op de wereld zal veranderen en u leert dat het goed en heel mooi is om andere mensen te helpen samen met uw gids en entiteiten.