Ieder mens wordt tijdens zijn leven begeleidt door entiteiten. Dit zijn overleden personen. Vaak zijn het familieleden die bij u staan. Vanavond wordt er met uw entiteiten gepraat en kunt u boodschappen van uw entiteiten te horen krijgen. Voor deze avond hoeft u geen voorwerpen of foto’s mee te nemen. Er is gelegenheid om een vraag te stellen.

Uit uw hand wordt verteld over uw verleden, uw toekomst, uw gezondheid en uw heden.

Breng voor deze avond een foto mee van een overleden persoon van wie u iets wilt weten. Vanavond wordt met deze persoon gepraat en kunt u informatie over o.a. gezondheid, thuis situaties, boodschappen, waarnemingen en eventuele waarschuwingen krijgen van de persoon op de foto. Er is gelegenheid een vraag te stellen.

 

Tijdens deze avond werken we met de waarzeggers kaarten. Iedereen krijgt een persoonlijke boodschap bij de kaart die u heeft getrokken. Deze heeft betrekking op de komende 3 maanden. Er is gelegenheid een vraag te stellen.

Het gaat bij deze avond over foto's van levende personen. Voor deze avond kunt u een foto meenemen van uzelf, partner, vriend of kennis. Tijdens deze avond krijgt u informatie over gezondheid, een situatie waarin de persoon zich bevindt, een leerstuk in dit leven en eventueel waarschuwingen voor de persoon op de foto. Neem voor deze avond een foto mee, waar u of de persoon alleen en duidelijk op staat. Foto's van uw partner, vriend of kennis behandelen wij alleen als deze persoon toestemming heeft gegeven om de foto mee te nemen. Let u alstublieft op: foto’s van overledenen worden op een andere avond behandeld, namelijk ‘Praten met overledenen’. Er is gelegenheid een vraag te stellen.

Tijdens deze avond werken we met de waarzeggers kaarten. Iedereen krijgt een persoonlijke boodschap bij de kaart die u heeft getrokken. Deze boodschap heeft bijvoorbeeld betrekking op uw gezondheid, karakter, werk, uw relatie etc etc. De boodschap heeft betrekking op de komende 3 maanden. Er is gelegenheid een vraag te stellen.

Neem op deze avond een bos bloemen mee die twee tot drie dagen in uw huis heeft gestaan. Aan de hand van deze bos wordt verteld over de sfeer in uw huis, of deze sfeer prettig is of dat deze juist moet veranderen.

Tijdens deze avond krijgt u informatie over onder andere uw gezondheid, de thuis situatie, waarnemingen en eventuele waarschuwingen. Neem voor deze avond een persoonlijk voorwerp of sieraad mee. Een ring, ketting of sleutelbos is prima. Er is gelegenheid een vraag te stellen.

Tijdens deze avond gaan we terug naar een van uw vorige levens. Er wordt iets verteld over uw vorige leven en de verbinding met uw leven van nu. Vaak heeft een persoon iets te overwinnen. Daarnaast kan het overgaan in uw vorige leven een aanwijzing zijn voor een lichamelijke pijn of een angst in dit leven. Een voorbeeld is een angst voor water of voor hoogten.

Voor deze avond neemt u een voorwerp mee uit uw huis. Voorbeelden zijn een kandelaar, een beeldje of opbergdoosje. Iets dat in uw huis staat. Aan de hand van dit voorwerp vertellen wij iets over de situatie thuis, de sfeer in huis, gezondheid van de mensen die in uw huis wonen, overleden personen die in huis zijn. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

Op deze avond wordt u gevraagd een wastekening te maken. Aan de hand van deze tekening worden waarnemingen gedaan, aan u uitgelegd en (kort) voor u opgeschreven.

Op deze avond bieden wij u meditaties gericht op het ontspannen van lichaam en geest.