Wanneer u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief 'Heksenketelnieuws' dan vragen wij u om uw naam en emailadres in te vullen en op te knop aanmelden te drukken. Daarmee wordt uw naam en emailadres in onze database opgeslagen. Wij verzenden een email met een link voor het bevestigen van uw aanmelding. Als u op de link klinkt dan wordt uw aanmelding definitief. Doet u niets dan blijft uw aanmelding niet bevestigd. Regelmatig schonen wij onze database op en verwijderen alle niet bevestigde aanmeldingen. U gegevens worden daarmee verwijderd uit onze database.

Bevestigt u de aanmelding dan sturen wij  u periodiek onze nieuwsbrief via de email. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kunt u zich op ieder moment via de link in de voettekst af melden.

Wij houden statistieken bij over het aantal verzonden nieuwsbrieven en annoniem welke percentage daarvan bekeken wordt. Dit zijn de enige gegevens die we verzamelen. Emailadressen die niet meer bestaan of mail naar adres die bouncen worden verwijderd uit onze database.

Binnen onze organisatie worden uw gegevens alleen gebruikt voor het adresseren van de nieuwsbrief. De gegevens zijn alleen direct toegangelijk door de beheerder van de website, niet voor onze medewerkers. Wij stellen geen enkele persoonsgegevens beschikbaar aan externe partijen. 

Zijn uw gegevens veilig in onze database? Onze database staat op beveiligde servers in een datacenter met toegangscontrole. Daarnaast hebben wij inspanning verricht om onze website veilig te maken door encryptie via SSL en beveiligingssoftware toe te passen. 100% garantie kunnen wij nooit geven maar we hebben wel veel inspanning verricht aan het inrichten van beveiliging om onze website en uw gegevens af te schermen tegen toegang door onbevoegden.

Wij vinden het leuk als u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief. Wij wensen u alvast veel leesplezier.

Met vriendelijke groet, Stichting de Heksenketel