Stichting De Heksenketel is een kostendekkende organisatie met als doel het helpen van mensen, zonder winstbejag.

 De website van Stichting De Heksenketel, Spiritueel Centrum is met zorg samengesteld, doch druk en zetfouten zijn voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan de website ontleend worden.

Op onze website vertellen we iets over wie wij zijn en wat we doen. Daarnaast vindt u onze contactgegevens op de website.

De artikelen op de website zijn informatief van aard, niet educatief, niet wetenschappelijk, dienen niet als uitdraging van een geloofsovertuiging.

Op deze website kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrief 'Heksenketelnieuws'. Deze wordt perodiek verzonden. U kunt zich op ieder moment afmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief door op de afmeld link te klikken die in iedere nieuwsbrief in de voetnoot meegezonden wordt. De nieuwsbrief informeert u over onze aktiviteiten.

De prijzen die op website van Stichting De Heksenketel, Spiritueel Centrum genoemd worden zijn inclusief BTW. Prijzen zijn aan verandering onderhevig. Het kan voorkomen dat wij een prijswijziging doorgevoerd hebben die niet nog op de website aangepast is. Aan de vermelde prijzen kunnen rechten ontleend worden. Onze prijslijst is beschikbaar aan de balie in ons pand. Deze is ten alle tijde leidend.

Op deze website rust een copyright 2018-2019.